Blaas- en Slagwerkclinic

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Voor alle jeugdige fluitisten, klaroenblazers en slagwerkers enz. van Eijsden tot Mook is er de Blaas- en Slagwerkclinic!

Na het succes van voorgaande jaren organiseren we wederom een Blaas- en Slagwerkclinic en wel op zaterdag 14 september 2019 in samenwerking met Fluit- en Trommelkorps Sint Joseph Koningsbosch. De clinic vindt plaats in Gemeenschapshuis Oos Heem te Koningsbosch. Vijf gerenommeerde instructeurs/docenten werkzaam bij diverse muziekscholen verzorgen deze clinic.

Er worden 5 groepen gevormd deze dag:

Groep 1      Vanaf 6 jaar t/m A niveau

Groep 2      Pijper- en Dwarsfluit/Piccolo

Groep 3      Klaroenen, Jachthoorn, Trompet, Bugel enz

Groep 4      Slagwerk A t/m B niveau

Groep 5      Slagwerk en Melodisch C & D Niveau

De algehele leiding is in handen van Dhr. Ad Triepels.

Programma
In de ochtendsessie van 10.00 tot 12.00 uur worden diverse (partij) repetities gehouden. Na de lunch worden aan de bovenstaande groepen passende clinics aangeboden. Vanaf 14.00 uur zullen de repetities hervat worden. Van 17.00 uur tot 18.30 uur zijn er optredens van alle groepen. Groep 1, de jeugd, is als eerst aan de beurt, daarna volgen vanzelf de andere groepen.

Bijzonder is dat de deelnemende muzikanten die tevens Nederlands Kampioen zijn geworden op zaterdag 22 Juni in Heel het Kampioenswerk mogen spelen aan het eind van deze dag. Ook zijn er diverse nevenactiviteiten zoals een loterij.

Kosten
Deelname aan deze bijzondere dag kost €7,50 p.p. inclusief lunch en diner. Lunch: Soep, 2 broodjes en drinken en het Diner: Frieten met Frikandel en drinken.

Aanmelden
Dus heb jij zin een leuke, leerzame en spetterende zaterdag? Meld je dan snel aan (uiterlijk 7 juli 2019) door een mail te sturen met dit inschrijfformulier naar jose.aben92@gmail.com. Wees er snel bij, want voor dit bijzonder project geldt: Vol = Vol!